You are currently viewing Új modul: Dokumentum factory (advance)

Új modul: Dokumentum factory (advance)

Új modul került kifejlesztésre a t-methodban.

Ezentúl a felhasználók képesek olyan dokumentumokat készíteni, amely ötvözi a szabad formátum szerkesztés előnyeit a word programban és a kötött adatmegjelenítést adatbázisból.

Eddig probléma volt a minőségirányítási dokumentumok szinkronban tartásával. Egy-egy termék adat jellemző érték egyidőben több dokumentumban is szerepelhetett pl. munkautasítás, rajz, vizsgálati utasítás mérőlap stb.

Korábban egyetlen adat változása több dokumentum megváltoztatását vonta maga után, amelynek figyelemmel kísérése és szinkronban tartása sokszor megoldhatatlan feladat elé állította a rendszermérnököket. Az auditorok könnyedén találtak hibát az egyes dokumentumokban, arról nem is beszélve, hogy a gyártás esetleg más adat alapján gyártott, mint a minőségellenőrzés ellenőrzött.

Mostantól a t-method új moduljával ez gyökeresen megváltozik

word és adatbázis társításábód pdf dokumentum készítése

Egyszerűen és gyorsan párosítsa a word templateket az adatbázis hivatkozással és generáljon belőle aktuális, érvényes adatokkal feltöltött pdf dokumentumot.

Milyen dokumentumok generálására alkalmas a modul?

  • Munkautasítás
  • Ellenőrzési utasítás
  • Vizsgálati formalap
  • Beállítási lap
  • Munkaszerződés
  • Munkaköri leírás

A doku factory modullal egyfelől meg tudunk felelni a vállalati (konszern) formai követelményeknek (fejléc,lábléc,logo, stb…) másrészt naprakészen tudjuk tartani a dokumentációs rendszerünket.

További információért keressen bennünket!

Tóbiás Tibor +36 30 9512255 info@t-method.hu

Vélemény, hozzászólás?